تعمیر گیربکس اتوماتیک ۲۰۶
تعمیر گیربکس اتوماتیک ۲۰۶
تعمیر گیربکس اتوماتیک ۲۰۶
ما در این مقاله مشکلات گیربکس اتوماتیک ۲۰۶ را مورد بررسی قرار داده ایم:
پژو 206 چندین سال است که در ایران با گیربکس اتوماتیک مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب مشکلات و تعمیر گیربکس اتوماتیک ۲۰۶ را گرآوردی کرده ایم:
مشکل ضربه زدن
در خودرو هنگامی که در ترافیک می ماند بخاطر درجا کار کردن هنگامی که گیربکسش گرم می شود صدای ضربه زدن احساس می شود.
این مشکل در پژو ۲۰۶ و ۲۰۷ با گیربکس اتوماتیک از تغییر حالت از ایستاده به درحال حرکت وجود دارد مثل زمانی که یک اتومبیل از پشت به شما برخورد کند. این مشکل در گیربکس های AL4 وجود دارد و از عیوبی است که در گیربکس خودرو بصورت فابریک وجود دارد که البته قابل رفع است و می توانید زمان تعمیر گیربکس اتوماتیک از تعمیرکار بخواهید تغییراتی در گیربکس بدهد و این مشکل را برای شما برطرف کند.
گاز هرز خوردن از دنده ۱ به ۲ در هنگام گرم بودن گیربکس :
این حالت هم از مشکلات فابریک در خودرو می باشد و از مشکلات طراحی گیربکس می باشد. با تغییراتی در گیربکس این مشکل برای همیشه بر طرف خواهد شد .
ضربه زدن در دنده عقب :
یکی دیگر از عیوب فابریک گیربکس های AL4 ضربه زدن در دنده عقب است که با تغییراتی در سیستم گیربکس حل می شود.
همچنین مشکل دیگر گیربکس اتوماتیک 206 داغ کردن گیربکس می باشد. در کلیه گیربکس های اتوماتیک عامل اصلی تولید گرما در گیربکس اتوماتیک نوع انتقال قدرت (torque Convertor) می باشد ، روغن گیربکس توسط آب رادیاتور خنک می شود در اتومبیل های فرانسوی موجود در ایران که دارای گیربکس های AL4 می باشند این عمل توسط رادیاتور کوچکی که روی گیربکس نصب شده خنک می شود در پژو ۲۰۶ این سیستم خنک کننده ضعیف می باشد به خصوص تیپ ۴ و مدل های ۱۳۸۵ به پایین گیربگس بیش از حد داغ می شود که باعث می شود دنده دیرتر عوض شده و احساس ضربه در شرایط بدتر عوض نشدن دنده می شود. که البته در مدل های ۸۵ به بالا با تغییر سیستم کامپیوتر و تعویض رادیاتور خنک کننده گیربکس با نوع بزرگتر این مشکل تا حد زیادی برطرف شده .

هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک ۲۰۶
هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک ۲۰۶ از جمله مواردی است که همواره مشتریان می خواهند بدانند گیربکس خودرویشان چقدر هزینه بر خواهد شد.
هزینه تعمیر گیربکس پژو 206 که مربوط است به ثبت برند شده ی 206 در تعمیر گیربکس اتوماتیک amotors معمولا بین ۳۰ هزار تومان (برای وقتی که استپ ترمز از تنظیم خارج شده) ، و در بدترین حالت (وقتی که توربین گیربکس و قطعات داخلی باید تعویض شوند) حدود ۲٫۵ تا 3 میلیون تومان است و بستگی به این دارد که چه مقدار از قطعات گیربکس تعویض شوند. برای قیمت قطعی هزینه ی خودرو شما باید خودرو از نزدیک دیده شود و تست های لازمه روی آن انجام شود.
دلایل گیر کردن گیربکس اتوماتیک پژو در یک دنده خاص؟
در حالت عادی گیربکس اتوماتیک باید دنده ها را طبق سرعت و گاز دادن راننده تعویض کند ، در صورتی که هر اتفاقی غیر از این بیفتد و با گاز دادن خودرو سرعت افزایش یافته ولی دنده تعویض نشود چند امکان وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم:
آیا گیربکس با افزایش سرعت تغییر نکرده و در دنده 1 می ماند ؟
بهتر است بدانید که عملکرد گیربکس اتوماتیک به دما حساس است، معمولا با بالاتر رفتن دمای روغن خودرو از حد مجاز (۱۱۸ درجه سانتیگراد) این اتفاق می افتد که دلیل آن می توانند یکی از موارد زیر باشد:
- داغ کردن گیربکس در رانندگی در ترافیک سنگین و سر بالایی تند. در این حالت خودرو را متوقف کرده و صبر کنید تا خنک شود.
- در صورت هر گونه نقص در سیستم خنک کننده تعمیر موتور ، یا کم شدن سطح مایع خنک کننده در مخزن رادیاتور ، باید هرچه سریعتر این مشکلات رفع شود و اگر این مشکل رفع نگردد با خسارت های شدیدی مواجه خواهیم شد.
- اختلال در صافی گیربکس که باعث می شود حرارت در گیربکس بالا رود
نکته ای که در اینجا وجود دارد این است که اگر غیر از این حالتها اتفاق افتد، موضوع از طریق دیاگ و توسط کارشناس باید بررسی شود.
آیا گیربکس در دنده 3 می ماند ؟
به حالت گیر کردن در دنده 3 گیر کردن در دنده ی اضطراری می گویند. دنده اضطراری دنده ای است که اگر گیربکس خراب شود، در آن دنده گیر می کند تا راننده بتواند تا تعمیرگاه خودرو را برساند، ( برای ۲۰۶ ، تندر و ساندرو ، گیربکس َAL4 دنده ۳ است و برای گیربکس های ۵ و ۶ سرعته دنده ۴ است ). این مشکل می تواند به علت نامساعد بودن کیفیت روغن گیربکس و یا از بین رفتن روغن گیربکس و در نتیجه فاسد شدن روغن به وجود بیاید. همچنین این مسئله می تواند در اثر داغ شدن بیش از حد اجزای گیربکس اتوماتیک در اثر داغ شدن بیش از حد موتور و یا گیربکس در سر بالایی اتفاق می افتد.
گاز هرز خوردن گیربکس در حالت D
در صورتیکه خودرو در حالت ( D یا R و M ) باشد و گاز اضافی بخورد علت آن احتمالا یکی از موارد زیر می تواند باشد:
- گرفتگی (کیپ شدن) فیلتر روغن گیربکس. در این حالت اگر موتور خودرو را خاموش و روشن کنید خودرو مسافت کمی را طی می کند و دوباره همین مشکل برایش پیش می آید
- از بین رفتن کلاچ گیربکس، این اتفاق بر اثر استهلاک خودرو رخ می دهد.
عدم تغییر وضعیت دنده با جابجایی لیور (دسته دنده اتوماتیک) و در نتیجه تعمیر گیربکس اتوماتیک ۲۰۶ :
در این حالت راننده لیور را در وضعیت D قرار می دهد، اما نمایشگر دنده و گیربکس فرمان را اجرا نمی کنند. در این حالت نیز می تواند اتفاقات مختلفی به وقوع بپیوندد
- معمولا علت این موضوع خراب شدن سوئیچ چند منظوره (Selector) گیربکس است که معمولا در اثر تماس با آب اتفاق می افتد
- همچنین ممکن است یک یا چند پین از سوکت سلکتور در اثر کثیفی قطع شده باشند.
قفل شدن لیور در حالت قفل کودک – خارج نشدن از حالت پارک
در وضعیت P ، اگر سوئیچ خودرو باز باشد، پس از گذشت چند دقیقه، خارج کردن از حالت پارک، با دو بار فشار دادن ترمز این اتفاق رخ خواهد داد. که این مورد طبیعی است و برای ایمنی بیشتر نصب شده است. اما بعضی اوقات دسته دنده اتوماتیک در وضعیت P گیر می کند، برای خارج کردن آن راننده پس از چند بار ترمز کردن می تواند آنرا از p خارج کند. این مشکل ایرادی را برای کارکرد گیربکس ایجاد نمی کند و رفع آن در زمان کوتاه و هزینه اندک انجام می شود.
تعمیر سیستم تعلیق ، تعمیر گیربکس اتوماتیک ، تعمیر جلوبندی ، تعمیر موتورهای 4 سیلندر، 6 سیلندر و 8 سیلندر خودرو با بهترین کیفیت و بهترین هزینه در کلنیک تخصصی تعمیرات ماشین. شماره همراه : 09122814826 – تلفن: 55483519-021
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.